Privatlivspolitik

Hej, jeg har oprettet en personlig blog, og indsamler ikke nogen oplysninger om de besøgende. Undtagelsen er, hvis du kommenterer på et af mine indlæg. Se mere herunder. Hvem er jeg ? Jeg er Theo Askov f. 1969 og min webstedsadresse er: http://theori.dk. Det er primært en blog med mine egne billeder og tekster. Webstedet […]

Hej, jeg har oprettet en personlig blog, og indsamler ikke nogen oplysninger om de besøgende. Undtagelsen er, hvis du kommenterer på et af mine indlæg. Se mere herunder.

Hvem er jeg ?

Jeg er Theo Askov f. 1969 og min webstedsadresse er: http://theori.dk. Det er primært en blog med mine egne billeder og tekster. Webstedet er oprettet med WordPress, og jeg har indhentet oplysninger om indsamling af personlige data hos dem-

Hvilke personlige data indsamler jeg og hvorfor ?

Jeg indsamler ikke personlige data om besøgende.

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Jeg kan ikke indsamle oplysninger om dig og hvor du har været ud fra dine billeder eller videoer, da du kan ikke uploade mediefiler til dette websted.

Kontaktformularer

Benyttes ikke p.t., så jeg kan ikke indsamle oplysninger om dig på den måde.

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Jeg benytter ikke analytics på dette websted.

Hvem deler jeg dine data med ?

Som standard deler WordPress ikke nogen persondata med nogen, og det gør jeg heller ikke.

Hvor længe gemmer jeg dine data ?

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

Hvilke rettigheder har du over dine data ?

Hvis du har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data, jeg har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet mig. Du kan også bede om, at jeg sletter alle personlige data, jeg har om dig, og som jeg er vidende om, at jeg har.

Hvortil sender jeg dine data ?

Dine og andre besøgendes eventuelle kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste, og denne kan befinde sig i et andet land.

Din kontaktinformation

I denne sektion bør du tilbyde en kontaktmetode vedrørende privatlivsspecifikke bekymringer. Hvis det er krævet, at du har en Data Protection Officer, så skriv også vedkommendes navn og komplette kontaktoplysninger her.

Yderligere information

Din browsers kommunikation med mit site er krypteret med nyeste TLS teknologi, og du kan selv bekræfte krypteringen i browserens adressefelt, hvor teksten “Secure” eller “Sikker” gerne skal fremgå yderst til venstre.

Hvordan jeg beskytter dine data

Hvis du har skrevet kommentarer bliver disse og metadata skrevet i en krypteret database, som er en del af WordPress. Databasen er installeret lokalt på denne server, som er hosted af Hetzner og befinder sig i Tyskland. Serveren kører det gratis og servicerede styresystem Ubuntu 18.04, og jeg udfører rutinemæssigt en månedlig sikkerhedsopdatering af WordPress, databasen og serveren.

Databrudsprocedurer

Jeg har ikke overvejet nogen procedurer. Skulle min WordPress database blive stjålet vil jeg forsøge at give dem, som har lagt deres email-adresse i kommentarer, besked.

Hvilke tredjeparter vi modtager data fra

Ingen.

Hvilke automatiserede beslutninger og/eller profilering vi foretager med brugerdata.

Jeg laver ingen samkøring eller profilering af brugerdata.

Industriregulative krav om fremlæggelse

Ingen. Bloggen er personlig og ikke firmaejet.