Categories
Uncategorized

Layout af min Android

Da jeg fik min første Android smartphone for en 6-8 år siden var den største udfordring den trykfølsomme skærm og alt det, man kunne komme til at trykke på ved en fejl. Jeg holdt den fladt i hånden som en eller anden skrøbelig museumsgenstand for at den ikke skulle gøre knuder. Allerede efter de første […]

Da jeg fik min første Android smartphone for en 6-8 år siden var den største udfordring den trykfølsomme skærm og alt det, man kunne komme til at trykke på ved en fejl. Jeg holdt den fladt i hånden som en eller anden skrøbelig museumsgenstand for at den ikke skulle gøre knuder.

Allerede efter de første par dage gik det dog nemmere og jeg er i dag næsten så god som en teenager til at navigere i den og skrive tekstbeskeder hurtigt.

Een ting kunne jeg dog ikke komme mig over, og det blev værre med min Samsung S5, som jeg fik i 2014: Der er både en app-visning med flere sider og en startskærm med flere sider. Jeg farer vild i alle de skærme. For et år siden satte jeg mig så ned og lavede en løsning, der virker for mig. Saml alle apps på een side og grupper dem i mapper.

Det kom til at se sådan ud.

Kommentarer modtages gerne, for måske der findes en endnu bedre måde at få overblik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *