Categories
Ferie Job Om bloggen

Hej, kære besøgende!

Ultimo juli ’18. Foran os ligger en lang sommerferie og vi har aftalt med nogle venner at passe deres hus, mens de er ude at rejse. I huset bor hunden her – en livlig, vagtsom, hønsevogtende, ræveafskyende, kattejagende og særdeles godmodig og velopdragen blandings-tæve ved navn Smilla. Jeg bor nu her med Nina de næste par […]

Kollage af de første dage med hus- og hundepasning
De første dage med hus- og hundepasning

Ultimo juli ’18. Foran os ligger en lang sommerferie og vi har aftalt med nogle venner at passe deres hus, mens de er ude at rejse. I huset bor hunden her – en livlig, vagtsom, hønsevogtende, ræveafskyende, kattejagende og særdeles godmodig og velopdragen blandings-tæve ved navn Smilla.

Jeg bor nu her med Nina de næste par uger og vil øve mig i hundesitning, skrive på min nye blog, læse nogle bøger og praktisere web-programmering for sjov. Det sidste for at jeg kan finde et nyt og bedre job eller få en ny kontrakt. Mit cv skal der ofte kigges på, og der skal skrives ansøgninger.

Hvis jeg nu var en hund eller en kat, ville meget være enklere, men i det mindste har jeg ingen pels som plager mig her i varmen.

Morgenkaffen er drukket og første gåtur med hunden klaret. Den har nu også en legeaftale i morgen. Min ret nye Macbook Pro er tændt, så nu kører det bare, tænker jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *